El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

General

Victòria Valverde, campiona d'Europa de Futbol Americà

18/04/2024

La Molinenca Victòria Valverde s'ha proclamat campiona d'Europa amb la Selecció Espanyola de Futbol Americà.

El partit s'ha jugat a Calatayud, contra la selecció de la Gran Bretanya. Una gran remuntada de la Selecció Espanyola, que han aconseguit guanyar el partit per, 21 a 16, resultat històric, ja que és la primera vegada que la Selecció femenina de Futbol americà, guanya un campionat Europeu.

La Gran Bretanya, va plantar cara en tot moment i va demostrar el seu enorme potencia.
Espanya va haver de remuntar el partit dues vegades i va saber patir per aconseguir la victòria en un duel que se li va posar molt costa amunt al primer quart. La selecció va temperar els nervis al segon quart i va contraatacar.
Les defenses dels dos equips van brillar en un tercer quart sense novetats al marcador. Tot es va decidir a l'últim període, on la Gran Bretanya va disposar d'un nou «field-goal» que tampoc va transformar. Espanya va continuar lluitant i la fe de les jugadores de Manuel Ibáñez, que mai no es van rendir, va acabar amb el premi de la victòria. Després de parar l'enèsim atac de la Gran Bretanya, l'equip va tenir un últim «drive» per guanyar i Victòria Valverde el va comandar amb mestratge per connectar amb Mar Hernández i conduir Espanya a l'or europeu.

La molinenca juga de quarterback a l'Hospitalet Pioners, Victòria és la jugadora més jove de la selecció femenina absoluta, amb esforç i constància ha obtingut fer-se un lloc a la selecció absoluta.